Projecten

Projecten

Wij hebben een trouwe klantenkring bestaande uit het MKB en multinationals. Onze relaties hebben voor hun inrichting de keuze uit een ruim aanbod van nationale en internationale interieurmerken doordat wij onafhankelijk van leveranciers werken.
U ziet hier een kleine greep uit de mogelijkheden die wij bieden voor de inrichting van uw bedrijfsruimte.

ENTREE / ONTVANGST

De eerste indruk is doorslaggevend. Een mooi entree zorgt voor een vriendelijk en gastvrij onthaal voor al uw relaties en personeel. Een omgeving die inspireert en informeert. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar het wachten nooit lang (genoeg) duurt. Al dan niet op maat ontworpen receptiebalies, fauteuils, entreebanken, garderobes, stamtafels.

WERKPLEKKEN

Aan uw deskundigheid voegen wij de onze toe. Samen creëren wij een werkomgeving waarin werkplezier voorop staat. Of het nu gaat om een inrichting van de werkvloer of een inrichting aan de top. Met innovatieve en flexibele oplossingen voor management en organisatie, concentratie en inspiratie, flexwerken en thuiswerken. Er ontstaat een inrichting die, nu en in de toekomst, past bij uw bedrijfscultuur; een unieke oplossing voor een unieke organisatie.


CONTACT SERVICE CENTER

Bij het inrichten van deze ruimtes zijn techniek en akoestiek van groot belang. Belangrijke punten waar wij veel ervaring mee hebben. Daarnaast zijn er instructieruimtes nodig en ruimtes om in te ontspannen. Zo wordt het bellen met klanten nóg leuker.

OVERLEGRUIMTES

Het vertrekpunt is altijd gelijk. Of het nu gaat om een spreekkamer of een boardroom. Flexibiliteit, duurzaamheid, stijl, comfort, maatwerk en verrassend ontwerp: daar gaat het om. Dat kan zittend, staand en zelfs schommelend.

ONTSPANNING

Dit zijn de meest uitdagende ruimten als het gaat om inrichten. De toepassing van maatwerk is hier vaak de sleutel tot succes als het gaat om het benaderen van het thuisgevoel. Naast het ontwerp zijn meubilair, kleuren, verlichting en stoffering bepalend voor de mate van ontspanning. De toepassing van maatwerk is hier vaak de sleutel tot succes als het gaat om het benaderen van het thuis-gevoel.