Over ons

Wij zijn een multidisciplinaire kantoor- en projectinrichter. Door onze passie en jarenlange ervaring hebben wij ons ontwikkeld als specialist in het inrichten en het coördineren van complexe projecten. Voor ieder inrichtings- of huisvestingsvraagstuk vinden wij een oplossing.

Wij zijn merkonafhankelijk, maar hebben een voorkeur voor een aantal nationale en internationale merken. Deze merken hebben wij gekozen vanwege hun assortiment, design, kwaliteit én hun goede service.

ONS AANBOD

MVO

Bij Alternativ zit MVO in het DNA. Al jaren leggen wij de lat heel hoog. Voor ons zelf en voor onze leveranciers. Wij steunen verschillende organisaties, instellingen en projecten, onder andere Project Smile in Heerlen, spraakcomputer voor Elvis Marec in Slovenie, Terres des Hommes, Clinic Clowns en Kika. Dus geen woorden maar daden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

ONS TEAM

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven karakters met ieder hun eigen specialisme. Naadloos vullen wij elkaar aan of nemen een project van elkaar over. Wij formeren per project een capabel en slagvaardig team. Wij kunnen u de garantie geven voor een goed en vakkundig eindresultaat.

Eigentijds werken

Het Nieuwe of Anders Werken vergt een professionele kijk op kantoorinrichting. Het Nieuwe werken gaat verder dan flexplekken of een plek om rustig te kunnen bellen. Het gaat ook over een verandering in de organisatiecultuur en de mentaliteit van uw organisatie. Wilt u weten hoe u een invulling geeft aan Het Nieuwe Werken in uw situatie? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee, ook bijvoorbeeld op het gebied van ergonomie. U zult zien dat het u geld en ruimte bespaart èn enthousiaste en gemotiveerde medewerkers oplevert.