Onze visie

In iedere functionele ruimte staat de beleving van de gebruikers en bezoekers van deze ruimte voorop. Hoe je je voelt in een ruimte heeft direct gevolg voor het handelen en functioneren. Een mix van functionaliteit, ergonomie, design en kwaliteit zijn voor ons de ingrediënten om een ruimte pasklaar op een onderneming te laten aansluiten.

ONTVANGEN

De eerste indruk is doorslaggevend. Een mooi entree zorgt voor een vriendelijk en gastvrij onthaal voor al uw relaties en personeel. Een omgeving die inspireert en informeert. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar het wachten nooit lang (genoeg) duurt. Al dan niet op maat ontworpen receptiebalies, fauteuils, entreebanken, garderobes, stamtafels. Bijna teveel om op te noemen.

ONTMOETEN

De organisatie krijgt een gezicht. Vanachter de receptiebalie worden uw gasten te woord gestaan en begeleid naar het wachtgedeelte.

”kopje koffie?”.

Wachten hoeft geen straf te zijn.

INSPIREREN

De organisatie geeft haar visitekaartje af. Is deze identiteit in overeenstemming met het gewenste imago. De sfeer is hiervoor bepalend. Is deze basic, zakelijk, creatief, high-tech, klassiek, huiselijk, retro of puur natuur?

INFORMEREN

Snel relevante informatie vergaren van een display, of inloggen op de WiFi via een gastaccount op daarvoor bestemde geschikte zit- of staplekken.

WACHTEN

Het wachten wordt aangenamer wanneer dat in een prettige omgeving is of wanneer je gewoon door kunt werken al dan niet onder het genot van een kopje koffie.

WERKEN

Aan uw deskundigheid voegen wij de onze toe. Samen creëren wij een werkomgeving waarin werkplezier voorop staat. Of het nu gaat om een inrichting van de werkvloer of een inrichting aan de top. Met innovatieve en flexibele oplossingen voor management en organisatie, concentratie en inspiratie, flexwerken en thuiswerken. Er ontstaat een inrichting die, nu en in de toekomst, past bij uw bedrijfscultuur; een unieke oplossing voor een unieke organisatie.

BENCHING

Binnenkomen, inloggen, werken, overleggen, vertrekken. Een oplossing waarin allerlei techniek is geïntegreerd die het mogelijk maakt dat meerdere personen tegelijkertijd kunnen zitten, werken en overleggen.

CONCENTRATIE

Ideevorming, een lastig telefoongesprek of gewoon even afzonderen. Rust om na te kunnen denken in een omgeving waar dat kan, een concentratieplek.

FLEXWERK

Even zitten, aantekeningen uitwerken, wisselen van plek en weer weggaan. Flexibel zonder hinder. Efficiënt, effectief en comfortabel.

PROJECTTEAM

Een groep van professionals werkt tijdelijk zeer intens met elkaar samen. Samenwerken betekent ook samen werken. Dit vereist een toegankelijke werkomgeving.

MANAGEMENT

Individuele oplossingen voor ieder type manager. Altijd effectief, op top niveau en smaakvol.

OVERLEG

Het vertrekpunt is altijd gelijk. Of het nu gaat om een spreekkamer, conferentiezaal, boardroom of vip-room. Flexibiliteit, duurzaamheid, stijl, comfort, maatwerk en verrassend ontwerp daar gaat het om.

FORMEEL

In een gepaste stijl vergaderen met relaties of met de eigen directie. De ruimte schept rust en vertrouwen.

INFORMEEL

Een project evalueren met collega’s. Een onderhoudend gesprek met één van uw leveranciers. Een informeel gesprek op een informele wijze in een informele omgeving.

SEMINAR

Een conferentiezaal, een zaal vol stoelen. Veel verplaatsingen en veranderende opstellingen. Multifunctioneel!

ONTSPANNEN

Dit zijn de meest uitdagende ruimten als het gaat om inrichten. De toepassing van maatwerk is hier vaak de sleutel tot succes als het gaat om het benaderen van het thuisgevoel. Naast het ontwerp zijn meubilair, kleuren, verlichting en stoffering zo bepalend voor de mate van ontspanning. De toepassing van maatwerk is hier vaak de sleutel tot succes als het gaat om het benaderen van het thuis-gevoel.

KANTINE, CAFÉ EN RESTAURANT

Even snel het boterhammetje naar binnen werken of een uitgebreide lunch gebruiken met relaties of zelfs even ontspannen met collega’s na werktijd.

LEZEN EN LEREN

Met gepaste stijl even e.e.a. kunnen raadplegen of doorlezen.

PAUZEREN

Een korte pauze doet wonderen.

logo alternativ
Oud Over 17
3632 VA Loenen aan de Vecht