Waarom een zit-sta bureau?

vepa picnic

Zeg vaarwel tegen langdurig zitten en omarm de revolutie van het zit-sta bureau!

Wist je dat Nederland bovenaan staat als het gaat om het aantal uren dat we gemiddeld per doordeweekse dag zitten? Maar liefst 10,7 uur! Deze zorgwekkende statistiek brengt ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee. Gelukkig is er een slimme oplossing: het zit-sta bureau!

Een zit-sta bureau, ook bekend als een in hoogte verstelbaar bureau, biedt gebruikers de vrijheid om hun werkplek aan te passen, zodat ze zowel zittend als staand kunnen werken. Het doel? De eentonige, statische werkhouding doorbreken en ergonomisch werken bevorderen.

https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png

Ontdek de voordelen van een zit-sta bureau:

1️⃣ Variatie in werkhouding: Door af te wisselen tussen zitten en staan, verminder je rug-, schouder- en nekklachten. Ons advies: niet langer dan één uur achtereen en niet meer dan vier uur per werkdag staand werken.

2️⃣ Eenvoudig verstellen: Elektrisch verstelbare bureaus bieden flexibiliteit en zijn perfect voor zowel vaste als flexwerkplekken.

3️⃣ Verhoogde productiviteit: Afwisseling tussen zitten en staan kan de energieniveaus verhogen, wat leidt tot verhoogde productiviteit en betere doorbloeding.

4️⃣ Verbeterde gezondheid en calorieverbranding: Met een zit-sta bureau bevorder je je gezondheid en verbrand je meer calorieën dan bij langdurig zitten.

5️⃣ Verlaging van ziekteverzuim: Door de voordelen voor de gezondheid en het welzijn van werknemers kan het gebruik van zit-sta bureaus bijdragen aan een lager ziekteverzuim.

Kies voor een gezonde en dynamische werkomgeving met een zit-sta bureau!

https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2024/02/Schermafbeelding-2024-02-06-091811.png
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2024/02/Mikomax2.jpeg
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png
nerus design
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2024/02/venta-triple-1.png
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png

Interesse in dit onderwerp of heb je vragen hierover?

Bel of mail ons!

logo alternativ
Oud Over 17
3632 VA Loenen aan de Vecht