Creëer een warme sfeer met licht

Industriële Loftbar
Loftdeur

De Industriële Loftbar daagt je uit tot creatief design vanuit een praktisch oogpunt. Waar ga je hem hangen, hoeveel lampen ga je bevestigen en wat wil je bereiken met het licht? Wil je het gebruiken als sfeerverlichting aan het plafond om de wanddecoraties te belichten of hang je de Loftbar boven je bureau? Omdat de Industriële Loftbar heel eenvoudig is van ontwerp en constructie is het ook de perfecte armatuur voor gebruik in huis, in de horeca of op kantoor. Je bevestigt de Industriële Loftbar aan het plafond en hangt er vervolgens lampen aan naar keuze. Het systeem is net zo functioneel als het mooi is.

Loftbar

Voor een klant in Maastricht mochten wij de diverse loftbars bekleden met geprepareerde planten voor een extra warme en groene uitstraling.

Uiteraard kunnen wij dit ook op jullie kantoor realiseren.

https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png
Light My Table
Vincent Sheppard

De Light My Table is een sfeermaker die zowel voor binnen als buiten geschikt is en jouw tafel het hele jaar door een gastvrije en warme uitstraling geeft. Het kleine dakje licht brengt mensen letterlijk dichter bij elkaar en creëert in een oogwenk een gezellige sfeer.

Vincent Sheppard
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png
Transloetje
fatboy

De Fatboy Transloetje is vermomd als ouderwetse gloeilamp, maar van binnen een energiezuinige LED lamp. Deze kleine tafellamp zal het middelpunt van de aandacht vormen vooral omdat het tafellampje verkrijgbaar is in diverse aantrekkelijke kleuren. Transloetje is oplaadbaar en heeft hij 3 verschillende lichtstanden. Afhankelijk van de stand bedraagt de accuduur van deze retro tafellamp 9, 15 of zelfs 20 uur.

Fatboy Transloetje
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2021/01/streep_Tekengebied-1.png
logo alternativ
Oud Over 17
3632 VA Loenen aan de Vecht