Luctra, het ideale verlichtingssysteem

Goed voorbereid op de donkere dagen?

In de winter beginnen we onze werkdag vaak voor zonsopgang en verlaten we het kantoor pas na zonsondergang. Een ideaal moment
dus om stil te staan bij de verlichting op uw werkplek en de impact ervan op uw gezondheid. Een tekort aan natuurlijk daglicht heeft een grote impact en zorgt voor een biologische disbalans. Door een tekort aan licht voelen we ons futloos en zijn we minder productief. LUCTRA® is het ideale verlichtingssysteem voor moderne kantooromgevingen

https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2019/11/LUCTRA2.jpg
Hoe ziet de optimale kantoorverlichting eruit?

•   Zorg voor voldoende lichtintensiteit op je werkplek. Een verlichtingssterkte van minstens 800 lux ervaren de meeste mensen als aangenaam.
•   Het verlichte oppervlak moet egaal verlicht zijn, sterke licht en donker contrasten vermoeien de ogen snel.
•   De juiste lichtkleur op het juiste moment van de dag ondersteunt het biologisch ritme.

Bovenstaande optimalisatie kan eenvoudig behaald worden door de werkplek te verlichten met een individueel aanpasbare bureaulamp van LUCTRA. De collectie van LUCTRA bestaat uit bureau- en vloerlampen allemaal voorzien van de nieuwste LED technologie. Het brede kleurenspectrum van het licht varieert van 6.500 Kelvin (koud wit licht met hoog blauwaandeel) tot 2.700 Kelvin (warm wit licht). Het koud witte licht geeft je een boost en zorgt voor een hoge concentratie terwijl het warm witte licht juist voor meer ontspanning zorgt.

Instelbaar via uw telefoon of tablet.
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2019/11/luctra-3.png

De lichtkleur en intensiteit is eenvoudig in te stellen via het aanraakscherm van de lamp en kan zelfs volledig automatisch verlopen met behulp van een app. De lichtkleur wordt automatisch aangepast en simuleert zo de natuurlijke verandering van het licht gedurende de dag. Via eenvoudige grafische elementen kunt u zelf de instelling verbeteren en aanpassen aan uw individuele behoefte op ieder moment. De app bewaart de gemaakte correctie en overschrijft het eerder ingestelde programma.

De LUCTRA® is zo het ideale verlichtingssysteem voor moderne kantooromgevingen met flexibele werkplekken. De app is als gratis download beschikbaar voor de meeste smartphones en tablets.

https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2019/11/footer-bureauverlichting.png
logo alternativ
Oud Over 17
3632 VA Loenen aan de Vecht