Picknicktafel voor buiten en/of binnen

BuzziPicnic / BuzziBreeze

BuzziSpace heeft altijd al een grote voorliefde voor picknicktafels gehad, dat is waarom dit ontwerp is gemaakt. De prijswinnende tafel heeft alle nostalgische ontwerpkenmerken van een traditionele picknicktafel.

De eerste picknicktafel voor binnengebruik.

Tevens inspireerder dir de ontwerpers om een buitenvariant te maken. De BuzziBreeze is het antwoord op de vraag naar een werkplek in de buitenlucht. die aan de behoeften van de moderne werkplek voldoet. De tafel is gebouwd met een gepoedercoat metalen frame, met ofwel een weerbestendige hardhouten top en bank, ofwel een gevouwen aluminium profiel.

Beide uitvoeringen zijn leverbaar in een hoge, lage en een speciale halfversie. Dat laatste doet denken aan een oude-stijl schoolbank.

Materialen: Hardhout, aluminium, gepoedercoat metaal.

Haal het buitenleven naar binnen!
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2019/11/picnic-rechts.png
https://alternativ.nl/wp-content/uploads/2019/11/footer-picnic.png
logo alternativ
Oud Over 17
3632 VA Loenen aan de Vecht